A jövőben érkezik a ranked és a szintrendszer is a PUBG-be

A jövőben érkezik a ranked és a szintrendszer is a PUBG-be

De vajon hasonló gyorsasággal, mint például a végtag penetráció?

Nem árulunk el nagy titkot azzal, ha azt mondjuk, hogy a PUBG-nak komoly fejlődésen kell átmenni a jövőben ha visszaszeretné szerezni a vészesen fogyó játékosokat. Erre természetesen vannak tervek, de valahogy sosem készülnek el időre és mindig az ígéreteket kapjuk. Pont ez történt a végtag penetrációval is, –ami mellett most a pályaválasztást is kiszedték–, így még a használható dolgok is kikerülnek a játékból. Részben emiatt is akadt ki a G2 egyik játékosa név szerint Wacko, aki a következőket tweetelte:

"Borzasztó nagy szükség van egy értelmes jutalom rendszerre

-Szintek
-Küldetések
-MM

Szinte bármi, ami megtartja a játékosbázist... Már egy év eltelt és még mindig nem kerültek be a játékba ezek a funkciók. Senki nem akar még mindig BP-t farmolni ugyanazért a pólóért. A játékosoknak kell valami motiváció.

Erre poopieQueen a PUBG közösségi menedzsere azonnal válaszolt is:

"Egyetértünk. A csapatunk már egy ideje dolgozik ezen a rendszeren."

Ezek szerint tehát végre terveznek valami kis vérfrissítést a játékba, –de azt azonban, hogy ez mikor érkezik meg, sajnos nem tudjuk. A végtag penetrációról is már régóta szó volt, –mégsem került be a játékba, így lehet azon sem kell meglepődnünk, ha végül Sanhok nem kerül be 22-én, de talán ezt most nem rontja el a PUBG Corp. Tényleg nehéz lehet egy ekkora piacon tartani a tempót, –de a PUBG-t a Fortnite nem csak lehagyta, de le is körözte jelenlegi állapotában. Nyilván Greene "nem versenyzik" más játékokkal, –ahogy azt egy interjúban is megemlítette–, de lassan nem csak a Fortnite-tól kell félniük.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!