Bődületes 1v3 harc után derült fény az MNEB PUBG liga első 8 résztvevőjére

Bődületes 1v3 harc után derült fény az MNEB PUBG liga első 8 résztvevőjére

Több nagy játékos is elhullott a rájátszás első napján, ma azonban lesz még egy forduló!

Hamarosan az MNEB PUBG osztályozó kupájának végéhez érünk, a mai napon még lesz egy rájátszás, amivel az utolsó 8 döntős csapat kiléte is felfedésre kerül! Fontos kiemelni, hogy az igazi tét a rájátszáson, és nem döntőn van, ugyanis aki a rájátszásból kikerül, az már a ligarendszerben is játszhat majd januártól. A döntő, ami az őszi PlayIT-en kap helyet, amolyan ízelítő lesz abból, hogy mire is számíthatunk majd a ligafordulók során! Persze a pénznyereményről azért nem feledkezhetünk meg, az offline eseményen az első helyezett csapat markát 150 ezer Ft üti!

Most pedig lássuk, hogy mi történt tegnap, és persze hogy ki lett az első 8 csapat!

Első mérkőzés

Az első meccs egy 2v4 szituációval záródott a PubG To The G játékosai masszív gránátesővel szórták meg a Team Plague játékosaitól, ettől pedig nincs olyan fa, ami megvédene!

Második mérkőzés

A következő párbajon a THR és a LvL Up játékosai maradtak meg egymásnak, utóbbi pedig csúnyán lerendezte az előbbi gárdát. Végül a THR utolsó játékosa, HellCaT zárta le a mérkőzést, mégpedig egy öngyilkossággal, így tagadva meg a pontot a LvL Up csapatától!

Harmadik mérkőzés

A harmadik összecsapás ezúttal nem kettő, hanem három team között zajlott, egy 2v2v2 szituációt köszönhettünk bLYYY-ékkal, a THR-es srácokkal és a Plague-esekkel a főszerepben! bLYYY és LegoTrooper lényegében kétfrontos háborút vívtak, és ez volt valahol a vesztük is. A győzelem végül a THR-nél landolt 20, azaz húsz gyilkossággal! Bődületes mennyiségű pont!

Negyedik mérkőzés

Az utolsó előtti találkozó a többihez képest egy elég eseménytelen végjátékkal rendelkezett, a 4v1v1 szituáció talán úgy lehetett volna érdekes, hogyha az egyedül maradt játékosok futnak össze egymással, de mivel a kör két ellentétes oldalán feküdtek, így erre nem igazán volt esély. A győzelem a fullpactum csapatánál landolt!

Ötödik mérkőzés

A zárómérkőzés vége felé egy igen különleges mozzanatnak lehettünk szemtanúi, HULLA_SZILVA és társai ugyanis egymást kezdték el lövöldözni serpenyővel a kezükben. Hogy ez esetleg egy taktika volt-e az egy nagyon jó kérdés, de esélyesebb, hogy csak puszta szórakozás.

A végjáték azonban így is nagyon jól sikerült nekik, HULLA_SZILVA ugyanis olyan 1v3-at nyomott le, amire valószínűleg sokáig emlékezni fogunk! Elég kaotikus helyzet állt elő, 4v2v1 volt az állás, TURBO-ék négyen, SZILVA és társa ketten, míg GERGO7OTH egyedül. Nem is írnám le a részleteket, beszéljen inkább a videó! Gyönyörű játék egy szinte reménytelen helyzetből!

A továbbjutók névsora az összesítés után így alakult:

Sajnos bLYYY és TheVRJani csapata nem jutott tovább, mindössze egyetlen egy alkalommal kerültek be a végjátékba, ez pedig nem volt elég a döntőhöz!

A második playoff hamarosan kezdődik, az adást szokás szerint a FusionTV csatornáján követhetitek 16:00-tól!

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!