Rengeteg új, streamerekre szabott skin érkezhet hamarosan

Rengeteg új, streamerekre szabott skin érkezhet hamarosan

Shroud, Choco, P4wnyhof és még WackyJacky is kaphat skineket a jövőben.

A tegnapi nap folyamán megérkezett a 21. PC frissítés a teszt szerverekre, ami még a szokásoshoz képest is gigantikusra sikerült. Az új fegyver mellett kiegészítőt, járművet és még egy Training módot is hozott az update.

A Training mód mellett rengeteg újdonsággal érkezett meg a 21. PC frissítés

Wolfi | 18/09/05 15:23 A koreai leakek ezúttal sem hazudtak, hiszen megérkezett a 21. frissítés a teszt szerverekre! A Training mód csak a hab a tortán, hiszen egy új AR, egy lézer kiegészítő, a Tukshai és egy teljesen új jutalom rendszer is érkezett a játékba. Nézzük is meg, hogy mit tartalmaz az óriási 21.

Ilyenkor természetesen nem csak a felszínen megemlített újdonságokat érdemes megnézni, hanem a játék fájljaiban elrejtett dolgokat is. A frissítés bekerülése után hamar kiderült, hogy jó pár új skin megtalálható a fájlokban, –később pedig arra is fény derült, hogy ezek mind a Twitch streamerekhez kapcsolhatóak.

Időközben a legtöbbnek már a modelljeit is megtalálták, így a képre kattintva megnézhettek jó párat belőlük, –köztük Shroudét és WackyJacky-ét is.

(A galériában összesen 76 kép található és nem mindegyik a streamerekhez kötött, de állítólag mindegyik megérkezhet majd a következő hónapok során)

Ezenfelül az adatbányászok megtalálták a Riot Shield animációját is, így a következő nagyobb frissítésben akár az is megérkezhet. Továbbá pedig a képek között láthattok egy Halloween maszkot is, ami könnyen lehet, hogy a közelgő esemény miatt érkezik majd, de akár egy lvl hármas szintű sisak skinjeként is megjelenhet a jövőben. Végül, de nem utolsó sorban állítólag a havas pályáról is találtak már egy-két információt, –de ez egyelőre csak szóbeszéd tárgya, így nem tudni, hogy csak egy-egy fájl név, vagy akár képek érkezhetnek onnan is. Az biztos, hogy igencsak belehúzott most skinek terén a PUBG Corp, így kíváncsian várjuk, hogy nektek mennyire tetszenek majd.

KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Galéria

Kövess Minket!