Humanoid odaszúrt ellenfeleinek, szerinte gond nélkül behúzza Fnatic az LEC bajnoki címet

Humanoid odaszúrt ellenfeleinek, szerinte gond nélkül behúzza Fnatic az LEC bajnoki címet

Még két akadályon kell átküzdenie magát a lendületbe jövő Fnaticnak. Sikerülhet nekik?

„Megverjük a Rogue-ot. Aztán simán, 3-0-ra a G2-t is."  Ezt a Fnatic középső ösvényese, Marek “Humanoid” Brázda nyilatkozta az LEC nyári szezonjának elődöntője előtt. De nem túlzott ez az önbizalom? Megismétlődik a tavaszi forgatókönyv, vagy a Fnatic odaérthet a végén? Tavasszal az elődöntő és a Rogue jelentette a végállomást számukra, akkor 3-2-re Compék diadalmaskodtak, így nem meglepő, hogy fűti őket a vágy a visszavágásra. Ráadásul sokan leírták őket a jelenlegi szezon közben is, ugyanis az alapszakaszban sokiáig úgy tűnt, nem is lesznek ott a top 6 között. A szakadék szélén táncolást folytatták az EXCEL elleni első körös párharc első két meccsén is. Azonban ez erőt adott nekik a folytatáshoz. Azóta pedig ellenállhatatlanul menetelnek a rájátszásban, a Misfitset 3-0-ra, a MAD Lionst 3-1-re verték. De mit gondol erről Humanoid? 

Először is, szóba került, hogy miért teljesített ennyire gyengén a Fnatic az alapszakasz közepén, amikor komoly vereségi sorozatba futottak bele. 

„Nem vagyok benne biztos. Szerintem a split közepén játszottunk nagyon rosszul. Fogalmam sincs, hogy miért. Eltartott egy darabig, amíg visszatértünk, de a 4-5 meccses vereségsorozat után elkezdtünk jobban játszani, mint valaha. Még a bajnokság elejéhez képest is. Valószínűleg jó dolog volt, hogy elkezdtünk veszíteni. A magam részéről úgy gondolom, hogy én nem játszottam olyan jól az alapszakasz nagy részében. De a vége felé kezdett javulni a formám, és most már sokkal magabiztosabb vagyok. Jobb a rájátszás felé haladva jól játszani, mint a split elején. Vannak játékosok, akik az alapszakaszban jól játszanak, aztán a rájátszásban már nem. Örülök, hogy én nem tartozom közéjük." 

Majd arról kérdezték, milyen érzés, hogy ismét Malmöben, több ezer ember előtt léphet ismét pályára, és mit vár a folytatástól.

 „Nagyon izgatott vagyok, mert szeretek nagy arénákban játszani. A Rogue most nem néz ki olyan jól, le kell tudnunk őket győzni. Talán 3-1-re, 3-0-ra vagy akár 3-2-re. Nem számít az eredmény, a lényeg, hogy nyerni fogunk. Ez az én jóslatom. G2 elleni döntőben biztosan ott leszünk. Aztán az is sima 3-0 lesz, semmi esélyük." 

Az párharc szombat délután 5 órakor kezdődik, de már 16 órától élőben, magyar nyelven követhetitek a közvetítést a lolesports.com oldalán, az esport2tv Twitch-csatornán, az Esport1.hu-n és az Esport1 YouTube-onA rájátszás többi összecsapásához hasonlóan természetesen ez is egy Bo5-küzdelem lesz, vagyis három győzelem kell a továbbjutáshoz. Ott kiderül, igaza volt-e Humanoidnak.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Szerinted ki jut be a döntőbe?

  • 67 %
  • 33 %
League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.