Mennyire lett jó játék a The Callisto Protocol?

Mennyire lett jó játék a The Callisto Protocol?

A Dead Space kreátorával a fedélzeten kapott modern kihívót a túlélőhorror zsáner egyik királya, ismét az űr rémségeit használva egy gyomorforgatóan brutális történet elmeséléséhez.

Múlt héten megjelent a december egyik legjobban várt játéka, a The Callisto Protocoll, egy túlélő horror játék, amely sok ihletett merített a Dead Space-ből. Nagy várakozás övezte a programot, azonban elsőre sokak nemtetszését váltotta ki. A pályadizájnt és a harcrendszert unalmasnak találták, a mentési-rendszer kaotikus és technikai oldalról rengeteg probléma ütötte fel a fejét, például jelentős szaggatások rontották el az élményt, már amit a játékosok szereztek két összeomlás között. Nagy tehát a fejlesztőkön a nyomás, hogy minden ilyen hibát minél gyorsabban orvosoljanak (amit már részben egy patchcsel meg is oldottak, így ez a szegmense javult a játéknak). Milyen lett azonban a látványvilág? Izgalmas a történet? Miért gondolják sokan, hogy sivár a harcrendszer?

Azt, hogy milyen értékelést kapott, és mit gondolunk a The Callisto Protocollról részleteiben, azt Wilson tollából az alábbi cikkben elolvashatjátok.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!



Gaming - Hatalmas balhé van az Escape from Tarkov körül

Hatalmas népharag közepette menekülnek a játékosok Tarkovból. Viccet félre téve, a fejlesztők maguk ellen haragították szinte a teljes közösségüket ami a lövöldözős-gyűjtögetős szimulátor konkurenciájához hajthatja a játékosokat.