LoL: Ezért vonult vissza a sztármides!

LoL: Ezért vonult vissza a sztármides!

8 évet húzott le az észak-amerikai League of Legends világában a középső ösvényes.

Visszavonul az Immortals midlanere, Nicholas "Ablazeolive" Antonio Abott. A 24 éves játékos rengeteg csapatban megfordult, azonban pár hete az Immortals kispadjára ült, március 21-én pedig a Twitterén jelentette be, hogy szögre akasztja az egerét és a billentyűzetét, hogy egy új fejezetet nyisson az életében.

Ablazeolive 8 éve kezdett profi szinten játszani. Eláször a Mentality Gaming középső ösvényese volt, majd olyan kisebb csapatoknál játszott, mint a Zenith Esports, az Arsenal vagy a Nova eSports. 2017-ben csatlakozott a TSM Academyhez, ahol több, mint 2 évet töltött el. Ezután igazolt a Golden Guardians Academy csapatához, majd 2020 novemberében lépett előre, hogy a Golden State Warriors League of Legends csapatának kezdőmidese legyen. 2022-ig játszott az Őrzőknél, a tavalyi szezon végén viszont az Immortalshoz igazolt, ahol csak pár hónapot töltött el. A fiatal mides legjobb eredményei közé tartozik a 2019-es NA Academy Spring Playoffs első helye, a 2021-es LCS Lock In legjobb nyolc közé jutás, valamint a 2022-es LCS Spring Playoffs hatodik hely.

Bár Ablazeolive-nak még bőven lett volna feljebb a bajnoki címek tekintetében, nem akarja valóra váltani a hozzá fűzött reményeket. A kanadai játékos a visszavonulását bejelentő tweetben arról beszélt, hogy a kompetitív videójátékozás rengeteg időt vett el az élete más aspektusaitól, amelyeket már nem akar ennyire a háttérbe szorítani, mivel nagyon fontosak számára. Emellett azonban nem fordul el teljesen az e-sporttól, ugyanis élete következő részét leginkább edzőként, kommentátorként vagy streamerként tudja elképzelni, viszont az is lehet, hogy visszamegy tanulni. Azonban egyáltalán nem zárkózik el semmilyen új lehetőségtől.

Nem ez lenne az első eset, hogy egy profi LoL-játékosból kommentátor legyen, gondoljunk csak Marc "Caedrel" Lamontra, az LEC dzsungelesből lett elemzőjére. Ablazelolive tweetje alá pedig a legendás Clayton "CaptainFlowers" Raines is kommentált, így könnyen lehet, hogy a Golden Guardians és az Immortals játékosát a kommentátori állásban látjuk viszont!

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.