LoL: Visszatért az LCS-be a Jarvan IV support nagymestere

LoL: Visszatért az LCS-be a Jarvan IV support nagymestere

A tavaszi szezont kihagyta, nyárra azonban visszatér a profik közé a 26 éves svéd e-sportoló.

Aki követte 2021-ben és 2022-ben az LEC-t, annak bizonyára ismerősen cseng Erik "Treatz" Wessén neve. A svéd support az EU-ból először kitérőt tett Észak-Amerikába, majd visszatért otthonába, hogy a régió legrangosabb ligájában próbáljon minél jobb eredményeket elérni. Ez '21 tavaszán nagyjából össze is jött neki, ugyanis sikerült bejutnia Jenax, TynX, Blue és Jezu oldalán a rájátszásba, ahol a Fnatic állította meg őket. Legutóbb 2022 őszén láthattátok éles mérkőzésen a támogatót, aki idén nyáron újra a legjobbak között bizonyíthat.

Vissza Amerikába, de nem a TSM-be

Újra összeáll a Tactical-Treatz alsó ösvényes páros, azonban nem a mostanában egyre több botrány középpontjában lévő Team SoloMidben, hanem az Immortalsban. A csapatnak tulajdonképpen nincs veszítenivalója ezzel az igazolással, mivel az elmúlt három szezonban kétszer zártak az utolsó előtti, egyszer az utolsó helyen. Valamiért nem akarnak működni az ötösök, amiket megálmodnak a vezetőség tagjai, hiába igyekeznek tényleg nagy nevekkel feltölteni a keretet. Treatz érkezésével Bolulu mellett még egy svéd idéző helyet kap a kezdőben, talán majd ez a "buff" elég lesz ahhoz, hogy a rájátszásért harcolhasson az IMT.

Fleshy ezzel párhuzamosan leköltözött az NACL-ben harcoló Immortals Challengersbe, ahol tovább pallérozódhat a fiatal török srác. Külön meg kell említeni, hogy az LEC is érintett Treatz költözése miatt. A hivatalos angol adásba többször hívták meg elemzőnek a tapasztalt idézőt, aki remek meglátásaival segítette a stábtagok munkáját.

Kövess Minket!



League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.