LoL: Az egyik leggyengébb LEC-csapatból erősítene nyárra a TSM

LoL: Az egyik leggyengébb LEC-csapatból erősítene nyárra a TSM

Elsőre érthetetlennek tűnik, hogy miért pont őt akarja a TSM.

Minden régióban lezárultak a tavaszi küzdelmek, így a csapatok előtt két ösvény rajzolódott ki. Az egyikre a legjobbak legjobbjai léphetnek, ők a 2023-as MSI-on mérkőzhetnek meg a nemzetközi torna bajnoki címéért. A többiekre a nyári felkészülés és alapozás vár, ugyanis ez lesz az utolsó esélyük, hogy kiharcolják a jogot a Worldsön való részvételre. Nem tétlenkedik a Team SoloMid a pletykák alapján, ugyanis a pénzügyi nehézségekkel küzdő legendás szervezet máris kinézte magának az új középső ösvényesét. Ha minden az informátorok által elhintett morzsák szerint alakul, akkor az LEC 2023 Summer Splitben a TSM midese Ruby lesz, aki korábban a Team Heretics csapatát erősítette az LEC-ben.

Ruby, avagy olcsón szerezhet tapasztalt importot az amerikai klub

Az biztos, hogy a Team Heretics nem számít nyáron a 24 éves koreai szolgálataira, így adta magát a lehetőség a TSM-nek, hogy jelentős anyagi ráfordítás nélkül szerezzenek egy midest. Óriási sikereket nem ért el Lee Sol-min karrierje során, de több szezont lehúzott már Ázsián kívüli régiókban, így az angol nyelvvel biztosan nem lesz problémája, valamint nem kell attól tartani, hogy a honvágy miatt egyik pillanatról a másikra visszaesik a teljesítménye. A probléma csak az, hogy nagyon kevés olyan hőst tud játszani a fiatal idéző, amivel tényleg megállja a helyét a legjobbak ellen. Az LEC téli és tavaszi kiírásaiban 1-1 meccs volt, amikor tényleg a hátára tudta venni a csapatot. Kiszámítható és szürke az, amit a Szurdokban felmutatott eddig idén, de bízhatnak abban a potenciális új csapat rajongói, hogy a környezetváltás jót tehet majd Rubynek.

Hogy egy viszonylag kevés anyagi ráfordítással felépített új Team SoloMid mire lehet képes nyáron? Egyelőre a rájátszás lehet az első olyan mérföldkő, amit el kéne érnie a játékosoknak. Utána bízhatnak abban, hogy egy Golden Guardianséhoz hasonló menetelést be tudnak mutatni a kieséses szakaszban.

Kövess Minket!



Szerinted Rubyvel bejut a playoffba a TSM nyáron?

League of Legends - Vizicsacsi volt midese nyerte az EMEA Masters-t

Letarolta az EMEA Masters teljes mezőnyét Tristan Schrage és az Eintracht Spandau. A német alakulat midesét a League of Legends közösség valószínűleg inkább a játékos nevén ismeri, ő ugyanis nem más, mint PowerOfEvil, Vizicsacsi egykori középső ösvényese.