Josh Hutcherson, Az éhezők viadala sztárja szabadidejében csak Fortnite-ozik

Josh Hutcherson, Az éhezők viadala sztárja szabadidejében csak Fortnite-ozik

Egyre több hírességet szippant be azt Epic Games Battle Royale-ja.

A 31 éves Josh Hutchersont valószínűleg senkinek nem kell bemutatnunk , hiszen gyerekkora óta aktívan színészkedik – Híd a Terabithia földjére, Utazás a föld középpontja felé –, és az évek alatt olyan jelentőségteljes alkotásokba láthattuk, mint például Az éhezők viadala filmek, az Öt éjjel Freddy pizzázójában, vagy A méhész. Nemrégiben egy, az utóbbi két filmhez köthető interjújában beszélt a számítógépes játékokkal való kapcsolatáról, azon belül is a Fortnite megszállottságáról.

Joshua Horowitz – az interjúztató színész – arról kérdezte, hogy Josh látta-e a közelmúltban megjelent Oppenheimer, illetve Maestro filmeket, melyek számos jelölést és díjt kaptak a különböző gálákon, amire az alábbi válasz érkezett:

„Nem láttam egyik filmet sem, és ez a Fortnite miatt lehet. Egy szikla alatt élek. Szabadidőmben csak a falakat bámulom, és a Fortnite-ot játszom." – mondta.

Ezeket olvastad már?

A Fortnite – hála a rengeteg együttműködésnek és a folyamatosan bővülő tartalomnak – egyre több hírességet szippant be, akik nyíltan vállalják megszállottságukat. Nemrégiben Zack Snyder – korunk egyik legjelentősebb rendezője – vallott arról, hogy felesége már nemegyszer számon kérte a hajnalig tartó menetei miatt, melyek során gyerekek ellen harcol a Battle Royale-ban. Egy korábbi cikkünkben össze is szedtünk 10 hírességet, akik szívesen töltik szabadidejüket az Epic játékában.

Kövess Minket!



Gamer szótár