Újra kitették a szűrét Twitchről a vetkőző celebnek

Újra kitették a szűrét Twitchről a vetkőző celebnek

A többszörösen visszaeső streamer még mindig nem tanul a hibáiból.

A világ legnagyobb élő videós platformján folyamatosan változnak a szabályok, amelyeket a streamereknek kötelező betartaniuk. Vannak azonban olyanok, akik vagy szándékosan, vagy tényleg önhibájukon kívül, de rossz fát tesznek a tűzre. Ebben az esetben a Twitch nem tud mit tenni, valamennyi időre kénytelen elsötétíteni a problémás csatornákat. Ez történt Amouranth esetében is, aki már nyolcadik alkalommal szembesülhetett azzal, hogy nem tud közvetítést indítani azon a felületen, ahol több tízezer rajongó várja minden esetben, hogy kedvencük felbukkanjon a képernyőn.

Ezeket olvastad már?

Nyolc ban, de ez sem számít

Tulajdonképpen nem lehet felróni Amouranth-nak azt, hogy feszegeti a határokat. Mivel a bikinis contenttel összességében nincs baja az oldalnak, ezért nyugodtan állhat annyiból egy adás, hogy valaki szinte csak és kizárólag a fedetlen és fedett testrészeit teszi ki premierplánba a kamera elé. Ameddig van erre igény, addig nem lehet kritizálni sem a tartalomgyártót, sem magát a felületet, mivel ha valaki elmegy egy strandra vagy egy aquaparkba, akkor nagyon hasonló dolgokkal találkozhat.

Amouranth szereti feszegetni a határokat, ezt remekül illusztrálja az a lista, amelyet az átmeneti kitiltásaiból össze lehet állítani. Őt igazolja azonban, hogy maximum három nap volt a legtöbb, amit a Twitchtől távol kellett tölteni. A legutóbbi banja is mindössze 24 óráig tartott, avagy semmi akadálya a mai naptól, hogy újra kiszolgálja a nézőit izgalmas műsoraival.

Kövess Minket!



Gamer szótár