Mészárost (nem azt amelyikre gondolsz) nevelhetünk Pikachuból - Végre jön a PvP a Palworldbe

Mészárost (nem azt amelyikre gondolsz) nevelhetünk Pikachuból - Végre jön a PvP a Palworldbe

Még idén befut a Palworld új játékmódja, amiben elnáspángolhatjuk a többi játékost és azok Paljeit.

Fene se gondolta volna, hogy 2024 első negyedéve egy indie játéktól, ráadásul egy a Nintendotól erősen ihletett merített indie játéktól lesz majd hangos. Pedig így történt! A Palworld január közepén robbant be Steamen és kezdetben csak azért figyeltünk rá, mert az erősen Pokémonra hajazó cuki kis lények ebben a játékban lőfegyvereket is tudnak használni. Hamar kiderült aztán, hogy bár sok egyediség nincs a játékban, mégis egy jó alapokra, izgalmas elemekkel építkező, átgondolt és jól összerakott túlélőjáték a Palworld, ami nem mellesleg azt is megmutatja, hogy milyen lehetne egy mai modern Pokémon-játék, ha a Nintendo nem csak 15 éves hardverekre fejlesztene. 

Húzták is a szájukat a japánok, de végül óriási pereskedés nem lett az ügyből, pedig kár tagadni, a Palworld lényei szemtelen Pokémon másolatok. Ez azonban semmit sem von le a játék érdemeiből. Mindenki imádta és imádja a Palworldöt, Steamen több, mint 2 milliós egyidejű játékosrekordot tudott felállítani és bár manapság már jóval kevesebben játszanak vele, a napi közel 100 ezres peak még most is meg van, ami mindenképpen megsüvegelendő eredmény.

Ezeket olvastad már?

Egy valami hiányzik nagyon a Palworldből, a PvP. Tudják ezt nagyon jól a fejlesztők is, így tegnap egy egészen idegtépő (spoiler: nem) és hosszú (spoiler: nem) teaser trailer keretein belül bejelentették a Palworld Arenát, a játék PvP játékmódját. Nem sok mindent kaptunk, konkrétan 16 másodpercet, abból is csak annyi látszik, hogy két játékos egy arénában esik egymásnak, természetesen Palekkel az oldalukon. Örültünk volna egy normális előzetesnek és részleteknek, de ez van.

Legalább tudjuk, hogy készül a Palworld Arena módja és nem is kell rá sokat várni, hiszen még valamikor idén megérkezik egy frissítés keretein belül.

Kövess Minket!



Gamer szótár