A 90-es évek Amerikájába repít bennünket az Epic Games következő ajándéka

A 90-es évek Amerikájába repít bennünket az Epic Games következő ajándéka

Az egyik játék a sokak által kedvelt időszakba, míg a másik egy gyilkosokkal teli városba invitál.

Ezekben a hetekben egyszerűen brutális játékokat gyűjtettünk be az Epic Store-ból. Jelenleg még teljesen ingyen letölthető a Ghostrunner, ami a 2020-as év egyik sikerjátéka – és eredetileg 12 000 forint lenne –, azonban csütörtökön búcsút kell tőle vennünk, hogy ismételten újdonságokkal kedveskedhessen nekünk az Epic egy hét erejéig. Most két játékot várunk a helyére, melyek talán nem annyira ismertek mint elődjeik, mégis jót remélünk tőlük.

Ezeket olvastad már?

 The Big Con 

Az 1990-es évek Amerikáján kell átverekedned magad, miközben egy szökött tini vagy, akinek nincsenek lelkiismereti problémái. Tervezd meg az útvonalat, viselj álruhát, és foszd ki a lakosokat, hogy mindenáron elérd a célod. Klasszikus retro képvilág, és megannyi kaland vár rád ebben a 2021-es címben, amit imádnak a vásárlók, ráadásul az eredeti 4 140 forintos ár helyett, teljesen ingyen lehet a tiéd.

 Town of Salem 2 

A Town of Salem 2 egy viszonylag új – 2023. augusztus 25-én vált elérhetővé – online stratégiai játék. Salem városába belépve számtalan rejtély, és megannyi csalás vár rád, melyek között muszáj eligazodnod, ha győztesen szeretnél kikerülni a történtekből. Tapasztald meg a paranoiát, ízleld meg a diadalt, éss néz szembe a kegyetlen gyilkosságokkal. A játék egyébként ingyenes Steamen, így onnan bárki letöltheti minden gond nélkül. Az Epic Games boltjához csütörtökön kerül hozzáadásra, és ettől kezdve ott is a könyvtáratokhoz adhatjátok.

Kövess Minket!



Gamer szótár