Abosi Barni frissítője újrareformálja az üdítők fogalmát

Abosi Barni frissítője újrareformálja az üdítők fogalmát

Már rendelhető az új különleges nedűje.

Abosi Barnit aligha kell bemutatni azoknak, akik gyakran látogatják a Youtube felületét, de aki nem ismerné, megosztjuk vele kapcsolatban, hogy hazánk egyik legnépszerűbb videósa. Tartalmai között mindenféle téma megtalálható, utazós vlogoktól kezdve, barkácsoláson és főzésen át, különböző ismeretterjesztő videókig, szinte mindenbe belekóstolt már, amivel mára már több, mint 800 ezer feliratkozót szerzett magának. 2023-ra a videójátékos felvételekkel startoló videós a Forbes Magyarország szerint a negyedik legértékesebb hazai influenszer volt.

Ezeket olvastad már?

Egy esztendővel később pedig már ott tart, hogy saját üdítőmárkát indított útjára, Quick. néven. A termék leírása szerint valódi gyümölcsvelőt tartalmaz az ital – százalékosan azonban sajnos nincs feltüntetve –, és csak nagyon kevés hozzáadott cukor van benne. A koffein pedig teljes egészében hiányzik, mert úgy tartják, hogy nem ettől frissül fel igazán az ember. Ezen kívül még aminósavakkal és vitaminokkal egészítették ki az összetevőket, hogy minél ízletesebb és egészségesebb legyen a szomjoltó. Nem csak sportolóknak vagy gamereknek ajánla Barni a Quick.-et, hanem azoknak is, akik esetleg a rohanó hétköznapok miatt nem tudnak odafigyelni a megfelelő táplálkozásra és folyadékbevitelre.

Jelenleg háromféle ízben kapható a szénsavas üdítőital: feketeribizili, narancs, és maracuja. Egy doboz 440 mililiteres és 890 forintba került, és ha egy tálcát rendel valaki, akkor sem csökken az ára, mivel 5340 forintot kóstál a 6 darabos kiszerelés.

Kövess Minket!