Létezik egy Fallout-játék, amivel sajnos már nem játszhatunk

Létezik egy Fallout-játék, amivel sajnos már nem játszhatunk

Egyszer csak nyoma veszett, és most semmit sem tudunk róla.

A Fallout sorozat pár napja debütált az Amazon Prime-on, és olyannyira jól sikerült, hogy ismét minden tekintet a franchise-ra szegeződik. Ebből egyenesen következett, hogy a rajongók előszeretettel nyúltak vissza a játékokhoz, így kevesebb mint egy hét alatt sokszorosára nőtt az összes rész játékosbázisa. A Fallout jó pár címmel rendelkezik, melyek között kiváló mobiljátékokkal is találkozhatunk. Az egyik ilyen a Fallout Shelter Online, ami 2020 márciusától volt elérhető az Androidos eszközökön, azonban mára játszhatatlanná vált.

A Fallout Shelter még mindig nagy népszerűségnek örvend, és több mint 5 millió letöltésnél tart. Ennek a folytatásaként – amit PvP-vel is bővítettek – jelent meg a szóban forgó játék, melyet míg elérhető volt több mint 1 millió rajongó töltött le, és 60 ezer véleményt adtak le rá, ezek összesítése 4,5 csillag – a maximális 5-ből.

„A díjnyertes Fallout univerzumban játszódó Fallout Shelter Online az eredeti stratégiai RPG továbbfejlesztése, teljesen új hőscsapatokkal, játékmenettel és PvP-vel." – áll a játék leírásában.

Azt, hogy pontosan miért is tűnt el az online áruházak kínálatából a játék, egyelőre homály fedi. Számos rajongó érdeklődött különböző fórumokon, hogy mi történhetett az alkotással, de érdemi választ tudomásom szerint senki nem kapott. Kár érte, hiszen egy olyan címről van szó, mely tökéletes kikapcsolódást nyújtott a franchise kedvelőinek számára, és a PvP játékmenet pedig plusz olyan izgalomfaktorral rendelkezett, ami miatt napi szinten bejelentkeztünk. Kitudja, egyszer lehet ismét elérhető lesz.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár