AAA-s játék készülhet a Legyőzhetetlenből, de ehhez Te is kellesz

AAA-s játék készülhet a Legyőzhetetlenből, de ehhez Te is kellesz

Az Invincible világának alkotója, Robert Kirkman is részt vesz a projektben.

Nem mindenkit tett boldoggá az, ahogyan a Legyőzhetetlen (Invincible) második évada debütált az elképesztő sikereket elérő elsőt követően. De a sorozat ennek ellenére is köszöni szépen, jól van. A jövőben pedig elkészülhet végre az évek óta tervezett mozifilm is. Továbbá úgy fest, hogy az eddigieken felül egy újabb médiumban is próbára tenné magát a széria, méghozzá a videójátékok világában.

A Skybound nevű fejlesztőcsapat tegnap jelentette be, hogy pénzt gyűjtenek egy Invincible-játék készítésére. A 30 fős stúdió tagjai korábban az Activision Blizzard, az Amazon Games és az EA kötelékeiben dolgoztak, tehát tapasztalt brigádról van szó. És ha ez sem lenne elég biztatás a projekt támogatására, akkor annak is lehet még örülni, hogy a Legyőzhetetlen alkotója, Robert Kirkman részt vesz benne.

Ezeket olvastad már?

A Skyboundot vezető David Alpert a következő nyilatkozatot tette közzé a bejelentéssel együtt:

„Örömmel indítjuk el a Regulation Crowdfunding kampányunkat a Rebuplic [platformján], a rajongókat pedig meghívjuk, hogy csatlakozzanak hozzánk ebben a vállalkozásban. Mi a Skyboundnál azt helyezzük előtérbe, hogy tartalmas kapcsolatot építsünk a közönségünkkel, ez a kezdeményezés pedig lehetővé teszi a rajongóknak a Invincible világában történő elmélyülésen túl azt is, hogy közvetlenül járuljanak hozzá annak bővítéséhez.”

A cikk írásának pillanatában 449 910 dolláron áll a gyűjtés, eddig 165-en támogatták a projektet és még 13 nap van hátra a kampányból. A stúdió korábban már összegyűjtött 18 millió dollárt, de az a tervük, hogy egy AAA-kategóriás játékot tegyenek le az asztalra, ezért indítottak most újabb közösségi finanszírozást. Ha szeretnéd támogatni a játék elkészültét, akkor azt ITT teheted meg.

A Skyboundnak nem ez lesz egyébként az első projektje az Invincible világában, mert korábban Rise of the Sequids néven alkottak egy lövöldözős játékot a Fortnite-on belül:

Kövess Minket!



Gamer szótár