Meghalt, mégis túlélte a videójáték, ami immár huszadjára tér vissza hozzánk

Meghalt, mégis túlélte a videójáték, ami immár huszadjára tér vissza hozzánk

Hurrá...vagyis izé, tényleg kell ez nekünk?

Vannak projektek, amik azonnal sikerre vannak ítélve, vannak, amik szinte azonnal bukásra és vannak, amik jónak tűnnek, de egyszerűen kifognak egy olyan rossz időzítést, ami nagyon hamar a vesztüket okozza. Utóbbi kategóriába tartozik az Unreal Tournament, a Gears of War és a Bulletstorm atyjának, Cliff Bleszinskinek is a Lawbreakers c. játéka. Még a fejlesztés alatt sokan figyeltek rá, a fejlesztő óriási FPS-múlttal rendelkezik, a játék pedig szép volt, pörgős, akciódús és új életet akart lehelni a hero shooterekbe. Egyetlen aprócska baki csúszott a gépezetbe, az Overwatch. Az OW több, mint egy évvel megelőzte a Lawbreakerst és telibe ugyanazt a közönséget szólított a meg, mint akiket a Lawbreakers is akart volna.

Mondanunk sem kell, hogy a Blizzard sztárja mellett Cliffék játéka hamar bedőlt. Alig több, mint egy évvel a megjelenés után leállították a szervereket. Azóta többször is megpedzegették, hogy a Lawbreakers még visszatér majd, legutóbb tavaly áprilisban lehetett ezt hallani. Persze az egészből nem lett semmi, de majd most!

Palpatine helyett a Lawbreakers valahogy visszatért. Lelkes rajongók saját launchert eszkábálnak a játékhoz, ami futtatni tudja majd a játékot, online meccseket tud majd játszani bárki, de frissítéseket és új tartalmakat nem terveznek. Nem tudjuk kinek van ingere egy 7 évvel ezelőtt, rekordgyorsasággal megbukott játékhoz, de ha valakinek igen, az a fejlesztők Discordján nyomon tudja követni a játék sorsát.

Kövess Minket!



Gamer szótár