Egymást és mindenkit is ledarálnak a Deadpool és Wolverine új előzetesében

Egymást és mindenkit is ledarálnak a Deadpool és Wolverine új előzetesében

Zseniális összhang van a két főszereplő között a filmben, pedig ez még csak egy hosszabb előzetes.

Marvel Jézusként mutatkozott be Ryan Reynolds, és úgy aposztrofálta magát, mint az MCU megmentője, tehát már csak ezért is óriási várakozás övezi a Deadpool és Wolverine-t. Nem véletlenül, hiszen az eddigi főszereplő mellett Hugh Jackman is nagy szerepet kap, és végre Deadpool is tiszteletét teheti a Marvel Moziverumban.

Hugh Jackman utoljára a 2017-es Loganben bújt a karakter bőrébe, és bár akkor a halálával ért véget a film, úgy tűnik ezzel nem zárult le a története. A Deadpool és Wolverine közel hat évvel a Deadpool 2 után érkezik, ez idő alatt pedig már befejeződött a Fox féle X-Men filmsorozat is, ráadásul a Disney kapott az alkalmon és felvásárolta a 20th Century Foxot – amely az X-Men és a Fantasztikus Négyes jogait birtokolta. Ezért nem véletlen, hogy már ez a két és fél perces előzetes is tele van olyan karakterekkel, akik az előző produkciókban helyet kaptak: Toad, Lady Deathstrike, Pyro, és Azazel, de még a halott Hangya sisakját, és benne a koponyáját is megmutatták.

A film első előzetese, amely a Super Bowl alatt debütált, megdöntötte a 24 órán belül legnézettebb filmes trailerek rekordját, hiszen egy nap alatt 365 millióan tekintették meg. Az R-besorolású szuperhősfilmben Deadpool az MCU-ban találja magát, miután elrabolta az Időváltozó Hatóság multiverzum-menedzsere, akit legutóbb a Loki-ban láttunk, csak immáron úgy tűnik a Bosszúállókkal nem érdemes számolni. Az akciójelenetek ütősek, és a rengeteg ellenség lekaszabolásán túl Deadpool és Wolverine egymást sem kíméli, verbálisan és fizikálisan egyaránt igyekeznek lenullázni a másikat. A zeneválasztás pedig (Madonna – Like A Prayer) szintén parádés az csetepaté alatt.

A Deadpool és a Rozsomák július 26-án kerül a mozikba.

Kövess Minket!



Gamer szótár