A számmisztika hívőinek tuti, hogy bejön a Deadpool & Wolverine előzetes zeneválasztása

A számmisztika hívőinek tuti, hogy bejön a Deadpool & Wolverine előzetes zeneválasztása

Tökéletes előzeteshez, tökéletes dal dukál.

Tegnap délután berobbant a legújabb Deadpool & Wolverine-előzetes, ami akkorát szólt, hogy adamantium karmokkal vájt lyukat az internet szövetébe. 24 órával a videó debütálása után már több, mint 20 millió megtekintés jár az előzetes Ryan Reynolds csatornáján, 1,1 millió like-hoz pedig csak 8 ezer dislike társul. Csaknem mindenkit levett az előzetes a lábáról, amiben végre szemtől szemben láthattuk Hugh Jackman visszatérő Rozsomákját is, immár a képregényhű sárga ruhában. Az új előzetes látványos, pörgős, akciódús, brutális, vicces, felsejteti a sztori egyes elemeit és persze rettentően hangulatos az ismét tökéletesen kiválasztott aláfestőzenéjével.

Anno, a Deadpool első részénél Juice Newton, Angel Of The Morning című számát nem tudtuk megunni, most a Deadpool & Rozsomák Madonna Like a Prayer c. dalával hódít. Óvatosan, könnyen a fejedben ragad a szám és hirtelen azon kapod majd magad, hogy egész nap ezt dúdolod, suliban, melóban, otthon is.

A sztori pikantériája pedig, hogy bár akaratlanul Reynoldsék tökéletes zenét választottak, a tökéletes időpontra. Az új előzetes április 22-én debütált, a videóban hallható Like a Prayer pedig anno épp ezen a napon, 19819 április 22-én került fel a Billboard Hot 100 slágerlistára és kemény 3 hétig ott is maradt. Deadpool Kapitány... vagy csak simán Deadpool megtestesítője csak ennyit fűzött hozzá a véletlen egyezéshez:

„Marvel Jézusra esküszöm, ez nem volt szándékos."

Ne felejtsétek, a Deadpool & Wolverine július 26-án kerül mozikba!

Kövess Minket!



Gamer szótár

LAN