Felvételen a Helldivers 2 új csodafegyvere, az EXO-49 Mech

Felvételen a Helldivers 2 új csodafegyvere, az EXO-49 Mech

Ezzel aztán ordas pusztítást hagyhatunk magunk mögött.

Hiába teljesítette a Helldivers 2 közössége meglepően gyorsan azt a küldetés, mely szerint 2 milliárd szörnnyel kell végeznünk, a háború nem látszik lassulni. Minden erőnkre szükség lesz ahhoz, hogy felvegyük a versenyt az ellenfelekkel, és sikeresen terjesszük a demokráciát a galaxisban. A február eleji debütálás óta arról álmodoztunk, hogy óriása robotokba ülve vonulhassunk csatába, amit a márciusban kapott EXO-45 Patriot Exosuit lehetővé is tett a számunkra. Mára ez olyannyira fontos részét képzi a játéknak, hogy a fejlesztők már a következő hasonló fegyveren dolgoznak, melyről most egy közel 4 perces felvétel látott napvilágot.

Tekintsétek meg tehát az EXO-49 Emancipator Exosuitot bevetés közben.

EXO-49 Emancipator Exosuit Test
byu/Emptynesz inHellDiversLeaks

A felvételeket kiszivárogtató felhasználó azt is elárulta, hogy a mech 10 perces újratöltési idővel rendelkezik, és egy bevetés során összesen kétszer használható. Elmondása szerint egy elég tankos robot, ami két piszok erős gépágyúval van felszerelve. A különböző szörnyeknek sok ütéssel kell betalálniuk, hogy elpusztítsák az EXO-49-et, ami valószínűleg a páncél védelme miatt van, melyre kevesebbet sebeznek bizonyos ellenfelek.

Ugyanakkor fontos észben tartani, hogy a fentebb található videó a mech tesztjéből származik, tehát az Arrowhead Game Studios – a játékot fejlesztő cég – még bármit változtathat rajta a frissítés bekerüléséig, de nagyobb körvonalakban most láthattuk, hogy mire is számíthatunk.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár