Posztapokaliptikus kedved van a Fallout miatt? Forintokért vihetők a műfaj legjobbjai!

Posztapokaliptikus kedved van a Fallout miatt? Forintokért vihetők a műfaj legjobbjai!

Érdemes sietni, mert a Days Gone, Dying Light és Mad Max, na meg többi nagyágyú csak rövid ideig szerezhető be ilyen olcsón.

Az elmúlt két évben kaptunk végre néhány remek videójáték-adaptációt – gondoljunk csak az Arcane, Cbyerpunk: Edgerunners, Super Mario bros. A film, The Lasf ot Us csomagra –, de nagy örömmel vettük tudomásul, hogy a Fallout franchise is betalált a rajongóknál. Sőt mi több, ennek a sorozatnak köszönhetően rengetegen telepítették fel újra a Fallout 4-et és a 76-ot. Előbbi egy ingyenes next-gen frissítést kap, utóbbihoz pedig jön az eddigi legnagyobb DLC. Lesz tehát mindkét játékban teendője a játékosoknak, de ha egy kicsit másra vágynál, mint a Fallout, akkor az a jó hírünk, hogy a zsáner legjobbjait most potom pénzért szerezheted be.

Ezeket olvastad már?

A GOG gondolt egy merészet és úgy döntött, hogy kedveskedik egy picit a posztapokaliptikus műfaj kedvelőinek, ezért május elsejéig komoly akciókkal várja az érdeklődőket. Ha siettek, akkor most 75-90 százalékkal olcsóbban szerezhetitek be a legjobb játékokat, de a Fallout különböző részeit is meg lehet ám venni jóval kevesebbért. A Fallout 3 GOTY és a New Vegas Ultimate Edition 67%-kal olcsóbban begyűjthető, míg a negyedik rész Game of the Year verziója 75%-os leárazást kapott. Ezeken kívül pedig itt a nem mindennapi lista amiből érdemes lehet szemezgetni:

Kövess Minket!



Gamer szótár