Nincs elég X az Xboxodban? Akkor nevezz az X-Men '97-es nyereményjátékra

Nincs elég X az Xboxodban? Akkor nevezz az X-Men '97-es nyereményjátékra

Az Xbox és a Marvel közös nyereményjátékában egy X-Men '97 témájú Xbox Series X ütheti a markod – mutatjuk, mit kell tenned érte.

X-Men lázban ég a világ, hiszen kora tavasszal befutott a legendás, 1992-es sorozat folytatása, illetve a nyáron jön Deadpool és Rozsomák közös, élőszereplős kalandja is a mozikba. De most maradjunk inkább a zseniális animációs sorozatnál, mert a Microsoftnál is az X Professzor halála után folytatódó történetnek szerettek volna most emléket állítani, és ez alighanem sokatokat érdekelni fogja.

Az Xbox konzolok gyártója a Marvellel és a Disney-vel közösen kihirdetett egy olyan nyereményjátékot, amelyre Magyarországról is lehet nevezni. A tét pedig nem más, mint a különleges X-Men '97 témájú Xbox Series X-ek egyike. A dizájn az animációs sorozatot és a klasszikus képregényeket egyszerre idézi meg, így tökéletes ajándék mindenkinek, aki él-hal a Marvelért. Ráadásul nem csak a konzolt, hanem a kontrollert is az X-Men (pontosabban Rozsomák) stílusában álmodta újra a konzolgyártó, szóval nehéz nem imádni az alábbi képen látható pakkot:

Ha szeretnél nyerni egy X-Men '97 témájú Xbox Series X-et hozzátartozó kontrollerrel, akkor nincs más dolgod, mint hogy Twitteren/X-en beköveted a hivatalos Xbox-fiókot, valamint retweeteled/repostolod ezt a bejegyzésüket úgy, hogy szerepeljen a posztodban az #Xbox97Sweepstakes címke. A nyereményjátékra olyan országokból lehet nevezni, ahol hivatalosan is forgalmazzák az Xboxokat – például Magyarországról. A nevezéshez legalább 18 évesnek kell lenni. A határidő 2024. május 20. A szabályokért és egyéb részletekért IDE érdemes ellátogatni.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár