Megkapta utolsó frissítését a Lords of the Fallen, a fejlesztők már a jövőt tervezik

Megkapta utolsó frissítését a Lords of the Fallen, a fejlesztők már a jövőt tervezik

Ezzel lezárul egy korszak, ugyanakkor viszont elkezdődik egy új.

Még 2023 októberében jelent meg a CI Games által kiadott Lords of the Fallen, ami egy igazi sötét hangulatú fantasy akció-RPG. A játékosok összességében vegyesen fogadták az alkotást, de ennek ellenére azóta is egész nagy közösséggel büszkélkedhet. A fejlesztők azonban bejelentették, hogy a minap megjelent frissítés volt az utolsó, amit kapott a játék. 

A Master of Fate frissítés rengeteg újdonságot tartalmaz a játékosok számára, többek között új küldetéseket, fegyvereket és páncélokat, valamint lehetőséget biztosít arra, hogy roguelite-té alakítsuk a címet. Kezükbe adja annak a lehetőségét, hogy személyre szabják a játékélményt, és saját kedvük szerint formálják ezt az akció-RPG-t. Hét különböző módosítás érhető el, melyek között megtalálhatóak a véletlenszerű ellenség spawnok és loot droppok, valamint egy Ironman mód is, mely három opció aktiválásával gyakorlatilag egy roguelite-ot kapunk.

A Master of Fate már minden platformon letölthető, és biztosan számtalan játékost fog visszacsábítani a Lords of the Fallenhez. Ez azonban a játék utolsó nagy dobása, ugyanis ahogy már fentebb is említettük, ezzel lezárásra kerül a történet ezen rész. A CI Games ezentúl már a sorozat jövőbeli részeire koncentrál inkább, melyekről még semmit nem tudni azon kívül, hogy tervben vannak.

Ettől független a játék természetesen elérhető marad, és azért kisebb hibajavításokra számíthatnak a rajongók a továbbiakban is.

Ezeket olvastad már?

Kövess Minket!



Gamer szótár