Eddig bírták a nyomást, végleg bezár a CSGO Lounge fogadási részlege

Eddig bírták a nyomást, végleg bezár a CSGO Lounge fogadási részlege

Nincs több fogadás, teljesen átalakul a legnépszerűbb gambling site! De vajon hogyan hat mindez a játékra?

Hosszas huzavona után bezárja kapuit a fogadóközönség előtt az egyik legnépszerűbb gambling site! A CSGO Lounge szinte a skinek megjelenése óta elválaszthatatlan része a játéknak, elemzők is egyet értenek benne, hogy a gyors népszerűség egyik építőköve volt az indulásnál. A játék rengeteg nézőt, sok új arcok és hatalamas profitot köszönhet az oldalnak, a fogadási botrány kirobbanásával azonban felettük is gyűlni kezdtek a sötét felhők.

Először csak néhány országra terjedő korlátozást vezettek be, ám a következő felülvizsgálat után már több másik ország mellett Magyarország is felkerült a tiltólistára. A végső döfésnek a Virtus.pro tulajdonrészeit firtató nyomozás vált, a gyanús körülmények között bukott meccsekkel valaki kétségtelemül hatalmasat kaszált, és mivel a szervezetet és a CSGO Lounge-ot ugyanaz a személy irányította, nem nehéz kitalálni, ki lehetett az.

Az oldal rövid ám lényegre törő közleményében érintőlegesen említik a tárgyak kivételét, ám ezen a ponton még sok a bizonytalanság. Akinek maradt az oldalon értéke, figyelje a fejleményeket, és amint lehetősége nyílik, vegye ki a bent ragadt skineket. 

Sokak szerint a fogadás halála a játék hanyatlását hozza majd magával, hiszen enélkül kevesebb lesz a néző, ami kisebb támogatást jelent a szponzorok részéről, ez pedig egyenes út a kevesebb versenyhez és limitáltabb érdeklődéshez. Az oldal közleménye szerint a szórakoztató és informáló szerep nagyobb hangsúlyt kap majd a site-on és folytatják működésüket, de ez a Lounge többé már nem lesz ugyanaz.

Kövess Minket!