StarSeries: újabb nagy búcsúzó, a GODSENT is mehet haza!

StarSeries: újabb nagy búcsúzó, a GODSENT is mehet haza!

Sorra hullanak a sztárcsapatok a StarSeriesen: a Na'Vi és a Virtus.pro után a GODSENT is kiesett a kijevi CS:GO-tornáról!

Nem mondhatnánk, hogy papírforma szerint alakul a StarSeries versenysorozat Kijevben zajló döntője. Már az első napon borult minden, csütörtökön pedig megszülettek az első meglepetés-kiesők is a Natus Vincere és a Virtus.pro személyében.

A péntek az immáron Bo3 formátumban zajló decider mérkőzéseké, melyeken eldől, kik csatlakozhatnak a NiP, a G2, a Heroic és a Cloud9 négyeséhez a playoffban. A következő meglepetésre pedig nem is kellett sokat várni: már rögtön az első összecsapáson jött az újabb váratlan eredmény!

A GODSENT és a dignitas a csoportmeccsek első fordulójában már találkoztak, a svédek pedig akkor nagyon simán nyertek: flusháék 16:3-ra verték a dánokat mirage-on. Ma azonban fordult a kocka! Dust2-t nagyon simán, 16:5-re hozta a dignitas, és overpasson is csupán megszorongatni tudták őket (16:13), így a GODSENT 0:2-es összesítéssel búcsúzott a tornától - a dánoknál Magiskb0Y pazar napot fogott ki, +19-cel zárta az összecsapást.

Még el sem értünk a playoffig, de a torna négy legerősebb csapata közül három már búcsúzott! Erre vélhetően kevesen számítottak néhány nappal ezelőtt.

A kijevi tornán az Esport1 csapata is kint van: kövessétek Facebook oldalunkat és YouTube csatornánkat exkluzív anyagainkért!

Kövess Minket!