DeadFox bemutatkozott az ESL Pro League-ben

DeadFox bemutatkozott az ESL Pro League-ben

Bár a HellRaisers kikapott, a magyar AWP-s bemutatkozása jól sikerült új csapatában!

Bombaként robbant a hír a magyar közösségben, hogy az ország egyik legjobb játékosát próbajátékra hívta a HellRaisers! Az Oskar kiválása miatt AWP-s hiányban szenvedő ukrán csapat a balul sikerül StarSeries döntő után tették le végleg voksukat a váltás mellett, és a LAN után egyből bejelentették DeadFox érkezését.

A külföldi tapasztalattal is rendelkező játékosnak sem a skillel, sem az angol nyelvű kommunikációval nem lesz baja, és ezt rögtön első napján bizonyította is, jó játékkal állt helyt a világ élmezőnyébe tartozó Astralis ellen.

Világranglista Top5-ös csapat ellen, komoly tétmeccsen csak szökő évente egyszer láthatunk magyar játékost a pályán, az pedig hogy az ESL Pro League-ben lépjen a szerverre valaki, még egyetlen itthon playerrel sem esett meg!

Ha pusztán a számokat nézzük, DeadFox ugyan elmaradt saját átlagától, de ez főként az ellenfélnek és az új légkörnek tudható be. A meccs alakulását nézve viszont szépen helyt állt, annak ellenére, hogy saját bevallása szerint sose volt az main AWP-s típus. Pedig a célzással nincs gond, még a flash-t is röptében szedi ki ...

DeadFox végül Trainen 0.82-es, Mirage-on pedig 0.90-es ratinggel zárt, 0.82-es és 0.95-ös K/D aránnyal. Biztosak vagyunk benne, hogy elsz ez még jobb is, hiszen sűrű hetek következnek a csapat számára!

Jövő héten az ESL Pro League keretein belül megmérkőznek a dignitas, a VP, a PENTA és a FlipSid3 együtteseivel is, és akkor az EPICENTER selejtezőiről még nem is beszéltünk.

Tetszett a cikk? Akkor kövess minket Facebook-on!

Kövess Minket!