Újra megnyitja a kaput a CSGOLounge

Újra megnyitja a kaput a CSGOLounge

A legnépszerűbb és legnagyobb CSGO fogadási oldal újra elérhető, de a formátum még nem tisztázott.

Már több mint egy hónapja, hogy a Valve és a közösség nyomására bezárt a CSGOLounge. De most úgy tűnik újult erővel indul neki a sportfogadásoknak a honlap, de most már itt is coin alapú lesz az üzlet. Hétfőn a honlap új felhasználói mindannyian kaptak 100 coint, amivel elkezdhetnek fogadni a CS:GO meccsekre például az ESL Pro Leagueben. Egyenlőre még nem tiszta, hogy lehet venni vagy milyen értéke lesz a coinnak valós pénzben.

A Lounge ezúttal egy coin alapú esport fogadási rendszert jelentett be!

Hétfőn a honlap a következő nyilatkozatot tette közzé:

Kedves felhasználók,

A mai nappal elindul a Lounge új fogadási rendszere. A rendszerben több újdonság is található, mint például, a coinok, fogadások, rangok, értesítések és még sok minden más. A felhasználok mostantól Lounge Coinokkal fogadhatnak majd a Counter Strike meccsekre a honlap keretein belül. A honlapon több eredményjelző is működik, így folyamatosan lehet majd látni a legjobb fogadókat, a legnagyobb nyereményeket és más adatokat is. Ezzel együtt megújul a honlap kinézete, új lesz a jelzési rendszer, ami a fogadási eredményekről értesíti a felhasználókat, megváltoznak a bejelentések, a jelzés az új fogadási lehetőségekről, stb. Annyit még elárulhatok, hogy ez nem minden, még sok egyéb funkció van fejlesztés alatt, amiket a közeljövőbe tervezünk elindítani. Ezen kívül egyenlőre még nem lehet tárgyakat kivenni a honlapról, de már dolgozunk a megoldáson.

Lounge Team.

Ez a mostani lépés nagyban hasonlít a többi honlap változásához, miszerint innentől nem skinekkel folyik majd az esportfogadás. Például a CSGOFast nemrég legális fogadóoldallá vált, ahol virtuális fizetőeszközzel megy a szerencsejáték, de a honlapon nem lehet fogadni amerikai ip címmel. A CSGOStrong és a CSGOCosmos is hasonló módon változtatott. A Lounge mostani változtatása annyit jelent, hogy a fogadást ajánlók gyorsan adaptálódnak a megváltozott körülményekhez, de mivel a fogadások körül nincs szabályozás, a tulajdonosok hajlandóak kockázatot vállalni annak érdekében, hogy a piacon maradhassanak.

A kifizetések és a bevételi oldal még nem teljesen tisztázott

Ha lehet hinni a Redditnek, akkor egyenlőre még nem lehet pénzt kiutalni a honlapról. Ezen kívül az se tiszta, hogy mi alapján lehet majd pénzre váltani a coinokat, ha egyáltalán lehet. Az új rendszerben a játékosok elméletileg folyamatosan fogadni fognak és az eredményjelzőn megjelennek a legsikeresebb és leggazdagabb játékosok. Hétfő reggel a ranglétra legmagasabb fokán két játékos osztozott, akik közül az egyik nick neve a BOREWIK volt. Sokan úgy gondolják, hogy a nick mögött Robert Borowik van, a Lounge egyik alapítója még 2013-ból, aki az oldalt a legnagyobb skinfogadási oldallá tette, mielőtt augusztus 16-án bezárták volna. Most úgy tűnik, közel a visszatérés!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!