Két hónap kellett hozzá, de új csapatot talált a világbajnok

Két hónap kellett hozzá, de új csapatot talált a világbajnok

Véget ért a bizonytalanság Ostkaka körül, a The Alliance karolta fel a 2015-ös BlizzCon-győztest.

A Hearthstone esport-világában az idei ősz legváratlanabb bejelentése volt, amikor kiderült, hogy a Natus Vincere szélnek ereszti a csapatát, azóta pedig nem is nagyon hallottunk arról, hol lelhetnek új "otthonra" a játékosok.

A húzás leginkább azért volt meglepő, mert nem akármilyen kvartett állt össze a Na'Vinál: Xixo, Hoej és Surrender mellett a 2015-ös világbajnok Ostkaka is sárga-feketében versenyzett - egészen szeptemberig, amikor is jött a szomorú bejelentés. Utóbbi játékos kapcsán azonban most jó hírek érkeztek: kiderült, hogy a svéd Hearthstone-os a The Alliance csapatánál folytatja.

A skandináv esport-szervezetnél ezzel egy igen ütőképes svéd páros állt össze, hiszen szeptember végén Orange is csatlakozott hozzájuk. Mostantól tehát nemcsak honfitársak, hanem csapattársak is lesznek ők ketten a versenyeken.

"Nagyon izgatott vagyok amiatt, hogy az Alliance-hez csatlakozhatok" - mondta Ostkaka a bejelenetés után. "Az elmúlt pár hónapban kevésbé voltam aktív, amikor szünetelt a HCT-szezon, mostantól azonban minden időmet arra szánom majd, hogy kvalifikáljam magam a 2017-es BlizzConra. Emellett rendszeresen fogom streamelni, amint gyakorolok vagy éppen ladderezek. Alig várom már, hogy az Alliance-t képviselhessem a vernyeken, és mindent beleadok majd a győzelemért."

Utóbbira nem kell sokat várnia Ostkakának, hiszen a ma startoló DreamHack Winteren már a The Alliance színeiben versenyzik majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!