Stellar Blade teszt: Nem csak Eve hátsója feszes, a körítésre sem lehet panasz

Stellar Blade teszt: Nem csak Eve hátsója feszes, a körítésre sem lehet panasz

Vége a világnak, vagy mégsem? Egy szexi nő ugyanis ahelyett, hogy elhagyná, inkább megmenti a Földet.

Egy újabb PlayStation exkluzív címmel rukkolt elő a Sony, és bár úgy tűnt ez most nem lesz akkora dobás, mint a korábbi felhozatal – God of War, Ghost of Tsushima, Horizon, Marvel'S Spider-Man, bár ezek azóta már PC-re is átköltöztek –, mégis sikerült belopnia magát Eve-nek a rajongók szívébe. Ez nem a véletlen műve, hiszen a fejlesztők rentegeteget foglalkoztak a főszereplő kinézetével, különösen a popsijával, és ennek meg is lett az eredménye, mert az egyik legszebb női karaktert sikerült megalkotniuk – és a legjobb az egészben, hogy meg is magyarázza a sztori miért történt mindez. Ennek érdekében egy valódi modelt hívtak segítségül és a motion capture segítségével a lehető legélethűbben tudták ábrázolni a Stellar Blade hősét. Eve gyakorlatilag a dél-koreai modell, Shin Jae-eun virtuális mása.

Ezeket olvastad már?

Emellett a harcrendszer is pokoli élvezetesre sikeredett, és sok-sok órányi játék után sem fullad unalomba, ezt pedig a nemzetközi sajtó is elismerte, ezért csupa nagyszerű pontszámmal jutalmazta a játékot. Ráadásul nem is a legkönnyebb címek közé tartozik, ezért nem árt felkötni a nadrágot, ha valaki végig akarja verekedni magát a természetfeletti lények hordáin.

Természetesen a PC Guru sem maradhatott ki a sorból, ezért mi is górcső alá vettük, hogy mit tud a játék, gondolatainkat pedig egy videó formájában most nektek is közzétesszük. A Stellar Blade hivatalosan április 26-án jelenik meg, de addig javasoljuk, hogy nézzétek meg a tesztünket, hogy eldöntsétek bejön-e nektek ez a stílus avagy sem:

Kövess Minket!



Gamer szótár