Az ANK után kaptunk még 3 MOTM lapot, és egész jók lettek!

Az ANK után kaptunk még 3 MOTM lapot, és egész jók lettek!

Lassan tényleg a FIFA20 lebeg mindenki szeme előtt, az EA ennek ellenére mégis fent tartja az érdeklődést a FIFA19 kapcsán, most például 3 új lappal.

Az Afrikai Nemzetek Kupája az európaiak számára talán nem mond sokat, persze biztosan vannak, akik nézik, ha más nem az eredményeket. Annyit azért elárulnék elöljáróban, hogy két nemzet labdarúgói osztozkodnak a három új lapon. Algéria megnyerte a kontinenstornát, miután Baghdad Bounedjah 2. percben szerzett góljával legyőzte Szenegált a fináléban, Nigéria pedig bronzéremig jutott, miután Ighalo 3. percben jegyzett találatával felülmúlta Tunéziát.

Mahrez az egész tornán kiváló teljesítményt nyújtott (3 gólt szerzett 8 meccs alatt), csapata vezéregyénisége volt, és a döntőben sem maradt adós kiváló játékával. Több oldalon is a legjobb értékelést kapta az egész mezőnyből a mérkőzés után. Bennacer gólt ugyan nem lőtt, de ő osztotta ki a gólpasszt, ráadásul a második félidőben szenzációsan futballozott. A középpályás igazi összekötőkapocs volt a védelem és a támadó alakzat között.

Collins helyzete egy kicsit érdekesebb, találatot és asszisztot sem jegyzett a Tunézia elleni harmadik helyért lejátszott mérkőzésen. Ráadásul kaptak nála társai nagyobb osztályzatot is a lefújás után. Maradjunk annyiban, hogy szeretett volna egy védőt is jutalmazni az EA, így lett a nigériai balhátvéd a szerencsés új lap tulajdonosa - kattints a képre a többi lapért:

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Galéria

Kövess Minket!