Mané lett a Szuperkupa legjobbja, duplája egy tetszetős lapot ért a FIFA19-ben!

Mané lett a Szuperkupa legjobbja, duplája egy tetszetős lapot ért a FIFA19-ben!

Sadio Mané, a Liverpool támadója már augusztus elején hozzásegítette remek játékával csapatát az első trófeához, duplája révén, majd büntetők után legyőzték a Chelsea-t a Szuperkupában.

A nyár lassan véget ér, a FIFA20-ról egyre több információt osztanak meg, ráadásul kicsivel több, mint egy hónap múlva meg is jelenik. Az EA Sportsnak viszont esze ágában sincsen abbahagyni egyelőre a FIFA19 támogatását.

A Premier League indulásával és a Szuperkupa fináléja után még mindig képesek kiadni új lapokat, nem is keveset. A Liverpool és a Chelsea összecsapása parádésra sikeredett, sőt a rendes játékidő nem is hozott döntést. Sadio Mané előbb Giroud góljára válaszolt a 48. percben, majd a 90 perc lejárta utáni hosszabbításban juttatta előnyhöz a pirosakat a 95. percben. Jorginho azonban még egyenlíteni tudott 6 perccel később, végül büntetőkkel dőlt el a döntő a Liverpool javára, 2:2-t követően 5:4-re nyerték meg a tizenegyesrúgásokat. Nem meglepő módon Manét választották meg a finálé legjobb játékosának a két gólja után. Egyébként ő az első szenegáli labdarúgó, aki betalált egy Szuperkupa döntőben, és egyben a hetedik a legalább két gólt elérők névsorában.

A FIFA19-ben az alább lapot kapta teljesítménye után - a Premier League TOTS kártyája után ez a második legjobbja:

Mané új lapja a következő 4 napban lesz csak elérhető a játékban.

MONDD EL A VÉLEMÉNYED KOMMENTBEN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!