Az Arrowhead a közelharci fegyverekről a Helldivers 2-ben: 'Nem leszünk Fortnite'

Az Arrowhead a közelharci fegyverekről a Helldivers 2-ben: 'Nem leszünk Fortnite'

A korábbi képek arra sarkallták a közösséget, hogy rákérdezzenek a dologra.

A Helldivers 2 két hónap alatt a 2024-es esztendő egyik legnépszerűbb és legkiválóbb alkotásává vált, nem utolsósorban azért, mert a megjelenése után továbbra is nagy figyelmet kap a fejlesztőktől, és folyamatosan jönnek az újdonságok. Az Arrowhead egyértelműen felkészült arra, hogy minden téren szeretne megfelelni a játékosoknak, és a nap, mint nap zajló galaktikus háború egyre jobb élményt nyújtson nekik. Úgy tűnik egy csomó ötlettel készülnek a jövőre nézve is.

Ezeket néha "titokban" belepakolják a játékba, hogy egyesek felfedezhessék, mielőtt mindenki számára megjelennének. Nem olyan régen például hatalmas, irányítható mechákkal (természetesen a gyáraik felszabadítása után) bővült a repertoár, de új fegyverek is érkeztek, és persze új repülő bogarak is az életünkre törhetnek. Hogy mi lehet a következő újítás, azt egyelőre nem lehet tudni, de egy dologra széles körben áhítozik a közösség: jöhetnének a közelharci fegyverek.

A Helldivers 2-ben van közelharci támadás, és bár ez inkább a rovarok ellen lehet hasznos, inkább csak egy végső megoldás, mintsem hatékony támadás. Egyes promóciós képeken azonban feltűnt néhány közelharci fegyver, az eredeti Helldiversben pedig léteztek energizált szablyák és szuronyos puskák is. Éppen ezért a hivatalos Discordon néhány játékos feltette a kérdést a fejlesztőknek, amire Twinbeard közösségi menedzser válaszolt is:

„Nos, egy hónap telt el, nem egy év [mióta a fejlesztők megemlítették a közelharcot]. Lehet, hogy ezt még mindig véghez viszik. Mint tudod, eléggé elfoglaltak voltunk az elmúlt hónapban. Ettől még a közelharcot mindig működőképesnek tartjuk.

Nyilvánvalóan a demokrácia terjesztésének egyik nagyszerű módja lenne, ha egy óriás kalapáccsal lecsaphatnád az ellenfelet, de egy másik, a lehetséges crossoverekre vonatkozó kérdésre válaszolva az Arrowhead világossá tette, hogy a játékosok nem fognak úgy pörögni, mint Yoda.

„Érdeklődéssel nézzük őket [a crossovereket], de nagyon nagy tisztelettel vagyunk a játék fantáziája és története iránt. Csak néhány példa: A közelharci fegyverek hihetőek lehetnek a Helldiversben. A Star Warsból származó fénykardok viszont már nem. Ha egy Helldiver talál egy maradványt, leletet vagy egy levelet valakitől egy másik játékra való utalásként, az hihető. Mickey egér írása egy Helldiverben nem lenne az. Nem akarunk Kingdom Hearts vagy Fortnite lenni.”

Kövess Minket!



Gamer szótár