A nyári kasszasikerben térhet vissza Pengeként Wesley Snipes

A nyári kasszasikerben térhet vissza Pengeként Wesley Snipes

Ezzel még nagyobbat szólhat a már amúgyis roppant mód várt alkotás.

Ha vámpíros filmet keresel, akkor biztos, hogy az elsők között fogod megtalálni az 1998-as Pengét. Remekül sikerült ez a képregényadaptáció, és sokan még a második részét is kedvelik – a trilógiát lezáró Szentháromságot viszont gyorsan felejtsük is el, bár azt nem szabad kihagyni, hogy ekkor épp Ryan Reynoldsszal dolgozott együtt. A Marvel Comics karakterének rajongói úgy érzik, hogy Wesley Snipes ikonikus alakítását valószínűleg nem sikerül majd felülmúlni a készülő rebootban.

Ezért sem véletlen, hogy néhány évente felröppen egy-egy újabb pletyka, miszerint Snipes ismét Penge bőrébe bújhat, de amikor napvilágot látott az információ, miszerint a Marvel Studios egy új filmet készít, amelyben Mahershala Ali veszi át a fénybenjáró szerepét, a 61 éves színész esélyei elszálltak. Legalábbis egészen mostanáig, mert megint felütötte a fejét a hír, hogy Snipes mégis visszatérhet a Marvel Moziverzumba Pengeként. Daniel Richtman bennfentes szerint a New Jack City sztárja a Multiverzum-sagában tűnik majd fel újra, és elmondása szerint már alá is írt egy szerződést a stúdióval.

Más egyelőre nem derült ki a dologról, de ha ez valóban igaz, akkor Snipes már az idén nyáron érkező Deadpool és Wolverineban is tiszteletét teheti a fekete bőrkabátjában, vagy később a Bosszúállók: Titkos háborúban bukkanhat majd fel először, hacsak a Penge reboot nem része a multiverzumos kalamajkának.

Ezeket olvastad már?

Amikor a ComicBook.com-nak adott 2022-es interjújában arról kérdezték, hogy mit szólna egy esetleges Penge szerephez, Snipes a következőket mondta:

„Soha ne mondd, hogy soha. Amíg egészséges és jó formában vagyok, simán el tudom képzelni. Egyébként nem tudom. Nekem úgy tűnik, ha ilyesmit terveztek volna, akkor már megtörtént volna. A Marvel Studios még nem hívott fel. Még mindig dolgozom a színészi képességeimen. Szóval, ha eszükbe jutok, talán megkeresnek, és azt mondják: "beszélgessünk", de az is lehet, hogy talán nem érzik úgy, hogy én vagyok a megfelelő jelöltjük.”

Te mit gondolsz erről a pletykáról? Szeretnéd, ha Wesley Snipes ismét Penge bőrébe bújna és szerepet kapna az MCU-ban?

Kövess Minket!



Gamer szótár