Henry Cavill tisztázta a különbséget a Warhammer és a World of Warcraft között

Henry Cavill tisztázta a különbséget a Warhammer és a World of Warcraft között

Egy beszélgetőműsorban kellett pontosítania a félreértéseket, később mélyebben is beszélt hobbijáról.

2007 óta fut a brit BBC tévécsatornán a The Graham Norton Show, amelyet a címszereplő Graham Norton vezet. A heti rendszerességű, 50 perces beszélgetőműsor 2021. december 3-i adásának egyik vendége Henry Cavill, aki többek között a Vaják című sorozatban a főszereplő Ríviai Geraltot játssza, a műsorban pedig a hamarosan megjelenő 2. évadról is beszélgettek.

A beszélgetés egy pontján viszont áttértek Cavill egyik hobbijára. A színész ugyanis előszeretettel gyűjt és fest újra miniatűr Warhammer-figurákat. A félreértés pedig itt született, mikor az alábbi párbeszéd esett meg:

Graham Norton: "Te pedig szoktál festeni, ez a War... World of Warcraft, igaz?
Henry Cavill: "Az Warhammer."

Cavill később elmagyarázta, hogy a miniatűr "háborúsdi" két részből áll: "Van a hobbinak a festés része, ezt követi a játék része". Mikor utóbbit kérték, hogy fejtse ki, így válaszolt: "Egy kis hadsereget alakítasz ki belőlük és harcolsz más seregek ellen. Nevetségesen hangzik, de ez tényleg szórakoztató!"

Végezetül pedig arra a kérdésre, hogy szokott-e hívni másokat is játszani, amire igennel válaszolt, Tom Holland pedig (aki több Marvel-filmben is Pókembert játszotta és a műsor egy másik vendégszereplője volt) megkérte a színészt, hogy ő is csatlakozhat-e játszani.

OSZD MEG VELÜNK A VÉLEMÉNYED HOZZÁSZÓLÁSBAN! KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS! 

Kövess Minket!