Gamescom 2023: Negyedóra izgalom az Alan Wake 2 új trailerében

Gamescom 2023: Negyedóra izgalom az Alan Wake 2 új trailerében

A Gamescom során további ízelítőt kaptunk a Remedy közelgő játékáról.

Mindössze két nappal azután, hogy az Opening Night Live végén egy rövid trailert közzétettek az Alan Wake 2-ről, most egy újabb előzetessel jelentkezett a Remedy a 2023-as Gamescomon. Sokan kissé csalódottak is voltak kedden, hogy a várva várt játékmenet bemutató elmaradt, most ezt pótolták. A demoban 14 percen keresztül láthatjuk mozgás közben játékot. Nem először kapunk hosszabb játékmenetet klipet, de nyár elején a főszerepben a másik protagonista, Saga Anderson nevű FBI-ügynök volt.

Most a címszereplőt láthatjuk, ugyanis mindketten játszható karakterek lesznek. Már 13 év telt el azóta, hogy megismertük a kultikus horror-thrillert és annak címszereplőjét, Alan Wake-et: egy bestseller-írót, aki eltűnt feleségét, Alice-t próbálja megtalálni, miközben legújabb sorozatgyilkos-regényének – amelynek megírására nem emlékszik – eseményei életre kelnek. Az elmúlt bő évtizedben Alan egy álomvalóság, a Sötét Hely (Dark Place) csapdájába esett, és egy új történetet próbál írni, amely kiszabadítja őt börtönéből.

Ezeket olvastad már?

Ne is húzzuk tovább az időt, az alábbi videóban nézzétek meg ti is a harmadik személyű perspektívából játszódó túlélő horrorjátékot. Mi már nagyon várjuk a megjelenését, És ti?

A játék a tervek szerint 2023. október 27-én jelenik meg PlayStation 5-re, Xbox Series X/S-re és PC-re, miután 10 nappal elhalasztották, hogy enyhítsék azt a nyomást, ami az októberi játékmegjelenésekkel jelentkezett.

Kövess Minket!



Gamer szótár