Ingyenesen is játszható lesz a The Crew Motorfest

Ingyenesen is játszható lesz a The Crew Motorfest

Szeptember közepén mindenképpen érdemes lesz figyelni a Ubisoft száguldós programjára!

Nem mondhatnánk, hogy különösebben aranykorát éri a casual autózás a videójátékok között. A szimulátorok és félszimulátorok sokkal nagyobb közönségnek örvendhetnek az utóbbi években. A Need for Speed tavaly próbált mutatni valamit az Unbounddal, de aligha sikerült nekik megugrani a szintet, na majd a The Crew! A Ubisoft szériája hamarosan megkapja a harmadik felvonását, ami ezúttal Hawaii szigetére kalauzol bennünket és bár minden eleméről süt, hogy a fejlesztők sokat játszottak a Forza Hozizon 5-tel, ez egyetlen percig sem probléma. Kipróbálhattam a játékot egy belsős zárt tesztelésen, majd az open bétába is beleraktam pár órát és véleményem szerint végre megkapjuk azt a casual autós élményt, amire évek óta várunk!

A The Crew Motorfest egy igazi benzingőzős élmény lehet, az a játék, amivé a Need for Speed évek óta képtelen válni. A játék szeptember 14-én érkezik majd PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re is. Ráadásul a fejelsztők voltak olyan jófejek, hogy egy kis ajándékkal is készülnek a megjelenésre, a The Crew Motorfest ugyanis ingyenes formában is játszható lesz rögtön a megjelenés napjától, persze csak egy ideig.

Ezeket olvastad már?

Szeptember 14. és 17. között minden platformon ingyenes lesz a The Crew Motorfest, 5 órán keresztül. Öt teljes órát száguldozhatunk majd költekezés nélkül, ami után pedig mindenki eldöntheti majd, hogy tetszik-e neki annyira a játék, hogy aztán meg is vásárolja azt.

Kövess Minket!



Gamer szótár